Asortiman
Etna Vam nudi širok asortiman proizvoda

- DULUX boje i lakovi
- HAMMERITE boje za metal
- SADOLIN premazi i boje za drvo
- CERESIT boje
- Građevinski lepkovi
- Alati i pribori za bojenje i krečenje

Prezentacija proizvoda
Tikkurila dekorativa 2014

Preuzmite prezentaciju

Kontakt podaci
Pozovite nas ili nas posetite

ETNA G.D,
Ugrinovačka 65 11080 Zemun, Srbija
Tel: +381 (0) 11 219 7232
e-mail: info@farbaraetna.com

www.farbaraetna.com

HAMMERITE
Zašto odabrati boje Hammerite

Post Pic
1. Direktna primena na rđu
Boja se nanosi direktno na rđu bez potrebe za prethodnim nanošenjem antikorozivnog premaza. Zbog specifične konsistencije boja Hammerite prikriva površinske nepravilnosti i osigurava metalnim površinama gladak i lep izgled.
2. Vrhunski kvalitet
Nova formula Hammerite pruža još bolju, potpuniju i lepšu zaštitu metalnih površina. Sloj boje je izuzetno trajan, te otporan na atmosferske uticaje i pranje.
3. Ušteda vremena
S proizvodima Hammerite posao je gotov za samo nekoliko sati. Potrebno je samo ukloniti krunljivu rđu i boju koja ne prianja uz površinu, nakon čega odmah možete započeti s bojenjem. Premaz bojom otporan je na kišu već nakon 1 sata, a suv na dodir nakon 2 sata. Nanošenje drugog premaza moguće je već nakon 4 sata.
4. Trajnost
Inovativna formula omogućava dugotrajnu čvrstinu i svež izgled boje. Sa samo 2 premaza boja Hammerite stvara neprobojnu prepreku prodoru vlage i sprečava daljni razvoj korozije do 6 godina nakon nanošenja.
5. OŠiroka paleta proizvoda
Potražite i naše specijalne proizvode za ograde, garažna vrata, baštenski nameštaj i radijatore.
6. Veliki izbor boja
Proizvodi su dostupni u širokoj paleti boja te u sjajnoj, polumat i efekt varijanti.

Zaštita metala

Hammerite Special
Metals Primer

Pretpremaz na bazi vode poboljšava prianjanje na nerđajući čelik i obojene metale, uključujući pocinkovani metal, aluminijum, hrom, mesing i bakar.

Pakovanje
Limenke: 250ml i 500ml
Potrošnja
cca 16m² po litri 1 premaz
Prednosti
Daje gladak, jednolik, završni premaz za idealno prianjanje laka. Dovoljan je 1 premaz. Brzo se suši. Može se koristiti na unutrašnjim i spoljašnjim površinama.
Napomena
Sve površine moraju biti čiste i suve. Žičanom četkom ili brušenjem grubim abrazivnim brusnim (šmirgl) papirom uklonite rđu, oljuštenu boju i lak od prethodnog bojenja. Deterdžentom temeljno očistite masnoću, dobro isperite čistom vodom i ostavite da se osuši.

Zaštita metala

Hammerite Brush
Cleaner&Thinners


Zbog jedinstvene formula boje Hammerite Direct to Rust Metal Paint (lakovi Hammered, Smooth i Satin) četke i oprema za bojenje moraju se čistiti sredstvom Hammerite Brush Cleaner & Thinners. Razređivači na bazi celuloze i "white spirit" (specjalni benzin) nisu pogodni.

Pakovanje
250ml, 500ml, 1l
Primena
Koristi se za razređivanje boje Hammerite Direct to Metal Paint. Koristite za čišćenje i odmašćivanje metala pre pripreme.
Napomena
Koristi se za čišćenje četki i opreme. Proverite da li je sav višak boje uklonjen sa opreme, sipajte Hammerite Brush Cleaner i Thinners u metalni rezervoar i temeljno operite opremu. Alternativno se može koristiti kao razređivač boje u skladu s preporukama proizvođača Hammerite Direct to Rust Metal Paints.
Savet
Kako bi četka ostala mekana, isperite je u rastvorenom deterdđentu.

Zaštita metala

Hammerite boja za metal,
direktno na rđu

Boja za dekorativnu zaštitu spoljašnjih metalnih površina, u polumat, sjajnoj i efekt varijanti, s pojednostavljenom primenom, bez peskarenja i temeljne boje.

Pakovanje
750ml i 2.5l
Potrošnja
cca 7m² po litri 1 premaz
Prednosti
Brza i jednostavna primena. trajna zaštita, bez temeljne pripreme površine. Velik i atraktivan izbor boja i nivoa sjaja. Brzo sušenje. Pogodan i za radijatore. Može se koristiti na unutrašnjim i spoljašnim površinama.
Napomena
Sve površine moraju biti suve i čiste. Uklonite krunljivu rđu ili stare premaze žičanom četkom ili brušenjem grubim abrazivnim brusnim (šmirgl) papirom. Temeljno očistite masnoću deterdđentom, dobro isperite čistom vodom i ostavite da se osuši. Nanesite boju četkom, valjkom ili prskanjem, u dva premaza, po mogućnosti bez razređivanja. Ako je zbog temperature vazduha ili podloge proizvod pregust ili se brzo suši, razredite najviše do 10% za tretman četkom ili valjkom. Za tretman prskanjem razrediti do 30% i naneti 4 tanka premaza. ZA RAZREĐIVANJE KORISTITI ISKLJUČIVO RAZREĐIVAČ HAMMERITE!